A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Неначе безсмертні боги пірнали в шалений вогонь…

Дата: 14.12.2022 11:43
Кількість переглядів: 210

30 листопада 1986 року було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, а 14 грудня Держкомісією прийнятий в експлуатацію комплекс захисних споруд.

Ушановуючи ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, учасники мітингу з числа громадськості, рятувальників, правоохоронців, до яких долучився голова Звенигородської районної ради Сергій Струк спільно з керівниками місцевої та районної влади, низько схилили голови в мовчазній задумі біля пам’ятного знака жертвам Чорнобильської катастрофи в місті Звенигородка.

Знову у ХХІ столітті однією з найбільших є ядерна небезпека. Росія постійно тероризує та обстрілює ракетами атомні електростанції, що знаходяться на території України. Запорізька АЕС – найбільша в Європі, що складається з 6 енергетичних блоків, контролюється російськими варварами. Ще раніше така ж ситуація була і з Чорнобильською АЕС.

Сьогодні Україна просить світової підтримки, аби унеможливити повторення атомного лиха. Заради відважних ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, заради тих, хто збудував атомний саркофаг, хто постраждав, заради живих та наступних поколінь українців…

НЕ ЗАБУВАЙМО всіх, хто у квітні 1986 року приборкував ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Ці події ніколи не зітруться з пам’яті, бо гірчить полин Чорнобилю і досі....



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь