A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Попри війну публічна служба встояла. Ми зберегли стійкість державних інституцій…

Дата: 16.12.2022 18:38
Кількість переглядів: 166

Такими словами розпочала виступ Наталія Алюшина, голова Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) на засіданні Ради управління людськими ресурсами державної служби, яке відбулося в столиці 15 грудня.

Упродовж 2022 року в злагодженій команді експертів і представників служб з управління персоналом різних державних органів України працювала Ольга Вельган, керуюча справами виконавчого апарату Звенигородської районної ради, представниця Ради управління людськими ресурсами.

На заключне в цьому році засідання Ради запросили працівників виконавчого апарату на чолі з головою Сергієм Струком, які взяли участь у діалогах щодо безпеки й воєнних викликів та реалій на публічній службі.

Заступник голови районної ради Ярослав Попко, долучившись до дискусій, говорить про важливість норм і положень законопроєктів у сфері публічної служби, розроблених НАДС, адже вони чітко синхронізуються зі змінами в контексті євроінтеграції України.

Керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган, проаналізувавши активну участь працівників ради у підвищенні кваліфікації на майже 30-ти онлайн-курсах, вебінарах, програмах, акцентує увагу на безперервності професійного та особистісного розвитку як фундаменту лідерства, спроможності швидко реагувати на виклики в умовах воєнного стану, брати на себе відповідальність.

Радник голови Ірина Каландирець, яка досліджує теми медіаграмотності та кібергігієни, підтримує висловлену думку експертів про важливість проведення заходів із захисту інформації органів місцевого самоврядування.

Підсумовуючи участь колективу в засіданні Ради управління людськими ресурсами державної служби, Сергій Струк стверджує, що від ефективної та згуртованої роботи працівників обласних, районних, міських, сільських та селищних рад, державних службовців, депутатів в умовах війни залежить стратегічне бачення - Vision, лідерська воля - Will, невичерпна мужність - Courage, які разом із незламними захисниками ЗСУ наближають перемогу України.

Бездоганне знання державної мови, високий рівень комунікації з людьми, опанування англійської мови, діджиталізація сектору публічного управління, доброчесність, командна результативність - ці головні маркери, про які говорили на Раді управління людськими ресурсами державної служби, і надалі є пріоритетними в роботі Звенигородської районної ради.

ВИСТОЇМО РАЗОМ!

#НАДС



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь