A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Колектив районної ради - переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом»

Дата: 18.12.2022 08:54
Кількість переглядів: 147

15 грудня, у другу річницю започаткування роботи Звенигородської районної ради VІІІ скликання, відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом», який уп'яте проводило Національне агентство України з питань державної служби.

Урочиста церемонія, у якій на запрошення НАДС взяли участь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, заступник голови Ярослав Попко, керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган та радник голови, депутатка Ірина Каландирець, стала об'єднавчою платформою для 16 служб управління персоналом із різних куточків України, які отримали відзнаки.

Колектив виконавчого апарату, який у минулому році виборов ІІ місце, знову долучився до участі в конкурсі. Обравши номінацію «Краща практика розвитку взаємопідтримки та згуртованості», розповіли в поданій заявці про єдність як результат мотивації колективу в протистоянні воєнним викликам.

Не приховуючи неймовірних емоцій, очільник районної ради Сергій Струк з гордістю отримав Диплом переможця за І місце та пам’ятну статуетку, які вручила голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина.

Це важлива відзнака для нечисленного, але зцементованого єдністю колективу районної ради із 8-ми осіб, мотивованого моноліту із 42-ох депутатів районної ради, 17-ти голів громад району зі своїми командами, партнерів із Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка», українсько-американського фонду Razom for Ukraine та багатьох інших.

Ми разом знайшли в собі мудрість із 24 лютого ще міцніше об’єднатися, стати сильнішими, адже, як показало воєнне лихоліття, згуртування - це один із важливих способів забезпечити захист споконвічних українських цінностей: справедливості, верховенства права, безпеки та розвитку.

Отримана нагорода - це результат уміння швидко реагувати на виклики воєнного часу та ефективно організовувати свою роботу, відповідально діяти в прийнятті потрібних рішень під час російського вторгнення.

Події війни ще раз показали наскільки нам, українцям і українкам, важлива саме воля. І до неї ми прагнемо в усьому, як у житті, так і в роботі. Стійкий моральний дух, професійна гідність плекають незламне бажання працювати далі в нелегких умовах воєнного стану, не втрачаючи вогню в очах та жаги наближати перемогу.

Крок за кроком, день за днем - майже триста днів війни позаду. Ми гідно здолали їх, багато чому навчилися, зміцнили крила. Захисник тепер кожен – хтось на передовій, а хтось у тилу, тому попереду ще багато роботи!

КОЖЕН ДЕНЬ ПЕРЕМОЖНИЙ!

Відеозапис церемонії нагородження: https://www.youtube.com/watch?v=m5R91meJ590&t=13671s



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь