A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Добро переможе

Дата: 19.12.2022 22:20
Кількість переглядів: 137

«Я хочу побажати країні найшвидшої перемоги, а ЗСУ побільше зброї», – пише в особливому листі Святому Миколаю Світланка з Лисянки.

А ще школярі зі Звенигородщини, як і всі маленькі українці, чекають закінчення війни, повернення додому, моляться, щоб не загинув тато чи дідусь - земні помічники Миколая, із якими разом хочуть святкувати перемогу.

Про ці мрії розповіли голові Звенигородської районної ради Сергію Струку, його заступникові Ярославу Попку учні Звенигородського ліцею №1 та опорного закладу «Лисянський ліцей №1», до яких завітали в День Святого Миколая.

Разом із депутатами районної ради Дмитром Шукалом, який очолює міський ліцей у Звенигородці, та Світланою Васильченко, заступником директора Лисянського ліцею, поспілкувалися з дітьми, які з рідними вимушено переселилися в громади району з Лисичанська, Попасної, Волновахи, із Сумської та Чернігівської областей, рятуючись від ворожих обстрілів.

Їхні недитячі історії про загиблого чи тяжко пораненого тата, про те, як тікали вночі в невідомість, неможливо слухати без сліз. Малюючи мрії, маленькі українці повинні уявляти веселку, іграшки, солодощі, а не вибухи, танки чи ракети, якими крадуть у них щастя підступні російські нелюди.

Вручили дітям солодкі подарунки, а також рюкзаки з канцелярським приладдям для навчання, отримані в рамках співпраці центру турботи районної ради із Черкаським правозахисним центром.

Дивлячись на щирі посмішки дітлахів, які подумки повертають у колись щасливе дитинство, керівники районної ради побажали, щоб усі безтурботні бажання дітей здійснив Святий Миколай, а омріяна перемога принесла мирне й звичне життя в школи, родини, Україну!

ВІРМО В ДИВА! МРІЙМО ПРО ПЕРЕМОГУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь