A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Єдність заради перемоги

Дата: 21.12.2022 16:46
Кількість переглядів: 332

Результати партнерства ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» зі Звенигородською районною радою визнано кращими й надихаючими за підсумками Всеукраїнського конкурсу «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці».

Голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган вручили Андрію Смеричанському- директору з виробництва та Ігорю Телізі – директорові з персоналу та адміністративних питань подяку від Міністерства культури та інформаційної політики України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Центру демократії та верховенства права, ІСАР Єднання та Українського центру політичних досліджень.

Ця відзнака уособлює соціальну відповідальність приватного акціонерного товариства – гаранта економічної стабільності не лише Звенигородської міської територіальної громади, а й харчової промисловості України, яке з 24 лютого по цей час ні на мить не зупиняло роботу.

Виконуючи основні виробничі функції, будучи аутентичним підприємством Шевченкового краю, під час війни додали до програми доброчинності комбінату матеріальну допомогу Збройним силам України, вимушеним внутрішнім переселенцям, які шукали прихисток в безпечних містах і селах, залишаючи своє минуле, теперішнє лише в спогадах, а майбутнє в нездійсненних мріях. Складні умови воєнного стану стали поштовхом до утворення тандему людяності, який об’єднав бізнес в особі керівництва сироробного комбінату та орган місцевого самоврядування-Звенигородську районну раду.

Вітаємо колектив Звенигородського сироробного комбінату з визнанням успішного партнерства на загальнодержавному рівні. Нехай і надалі життєдайна енергія надихає робити добрі справи, приносити користь громаді й рідній країні.

РАЗОМ ВИСТОЇМО!

https://www.facebook.com/zvenigora.cheese



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь