A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Благодійність: щоб було легше…

Дата: 21.12.2022 18:28
Кількість переглядів: 319

«Подана вами історія відповідає всім критеріям конкурсу та є надихаючим прикладом тристоронньої співпраці. Саме тому вона потрапить до цьогорічного Збірника історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці», - таке електронне повідомлення отримали 13 вересня в Благодійному фонді «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» від Центру демократії та верховенства права.

А 19 грудня, у День Святого Миколая, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, заступник голови Ярослав Попко в дружньому колі, яке зміцніло під час складних воєнних реалій, із гордістю вручив Євгенію Петрову, голові Благодійного фонду, подяку Міністерства культури та інформаційної політики України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Центру демократії та верховенства права, ІСАР Єднання та Українського центру політичних досліджень за вагомий внесок у реалізацію тристороннього проєкту «Забезпечення потреб військовослужбовців та ВПО, які постраждали внаслідок військових дій та проживають у територіальних громадах Звенигородського району Черкаської області».

Участь Благодійного фонду у Всеукраїнському конкурсі про кращі спільні проєкти в тріаді з районною радою та ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» - це окрилююча історія про тих, хто береже в собі й ділиться з іншими людяністю, це приклад поваги до захисників України, які оберігають в тилу обпалені війною дитинство, молодість та зрілість.

Дякуємо лідерам Благодійного фонду за єдність та спільні проєкти задля людей і перемоги. І як би ворог не хотів зламати нашу волю - йому нічого не вдасться, бо ми- сильні, бо ми і є Україна.

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь