A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Живемо в суспільстві відповідальних громадян

Дата: 22.12.2022 12:49
Кількість переглядів: 389

На запрошення голови районних організацій Товариства Червоного Хреста та ветеранів Володимира Слинька заступник голови Звенигородської районної ради Ярослав Попко взяв участь у спільному розширеному засіданні президій цих організацій, що відбулося 21 грудня в сесійній залі Звенигородської міської ради.

За час повномасштабного російського вторгнення громади Звенигородщини прихистили близько 28 тисяч переселенців. Спільне завдання органів влади та організацій громадянського суспільства – максимально допомогти людям адаптуватися й нормалізувати своє життя - вдається виконувати майже десять місяців поспіль завдяки підтримці благодійників. Серед них – Міжнародний Комітет Червоного Хреста, який за сприяння обласних та територіальних організацій постійно надає вагому адресну допомогу переселенцям.

Загальновідомо, що ідея створення Червоного Хреста зародилася серед жахів і страждань війни ще в середині 19 століття. З тих пір не змінилася мета діяльності цієї інституції. Як і до 24 лютого, так і в умовах воєнного лихоліття в полі особливої уваги соціальних працівників, волонтерів ТЧХ є пенсіонери, люди з інвалідністю й малозабезпечені сім’ї, яких не залишають наодинці з життєвими випробуваннями.

Дякуємо районним організаціям Товариства Червоного Хреста та ветеранів за співпрацю з центром турботи, який створили в районній раді на початку війни, за активну роботу в тилу для перемоги на полі бою.

Пишаємося тим, що в громадах працюють люди, яких об'єднує в єдине ціле Товариство Червоного Хреста, ветеранські осередки і які завжди готові прийти на допомогу, тримають дієвий фронт доброчинності.

БОРІМОСЯ! ДОЛАЄМО! СТОЇМО!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь