A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Історія волонтерської сили пишеться щодня

Дата: 29.12.2022 22:14
Кількість переглядів: 511

Депутат Звенигородської районної ради Дмитро Головатий, який разом із волонтерами Благодійного фонду «Трипільська СІЧ» робить чимало добрих справ задля перемоги, нещодавно не вперше надав допомогу для організації поїздки до захисників-земляків на схід України.

Згуртовані однодумці з Новоархангельської громади, зокрема працівники Торговицького СПТУ №30, Кам'янецького та Новоархангельського №1 закладів дошкільної освіти, Кам'янецької філії Торговицького опорного ліцею ім.Є.Маланюка, Кам’янецького старостинського округу, працівники відділів ЦНАП, земельних ресурсів, економіки Новоархангельської селищної ради на чолі з головою Юрієм Шамановським спекли багато смаколиків, пиріжків, виготовили окопні свічки, придбали воїнам солодощі, засоби гігієни, продукти харчування.

«Щира подяка жителям села Хутори на Черкащині, які не залишилися осторонь і кожен особисто вніс свою частинку допомоги нашим захисникам. Завдяки співпраці Благодійного фонду «Трипільська СІЧ» з волонтерами Христинівки на чолі з керівником Жанною Царук передано воїнам продуктові мікс

Особлива подяка від хлопців нашим незламним кухарям Ірині та Віті Чумаченкам, які цілодобово готують найсмачніші голубці, вареники, квашену капусту та кекси. Ольга Бауліна зі своїми подругами з Херсонщини за власні кошти придбали воїнам теплі шкарпетки, каву, чай, мед та інші смаколики, а підприємці Сергій та Оксана Задорожні надали хлопцям ковбасу, апельсини, воду, солодощі. Волонтер фонду Жанна Чикляєва приготувала смачний холодець», - щиро дякує Дмитро Головатий кожному й кожній, хто тримає благодійний стрій десять місяців поспіль.

Разом із волонтерами Ігорем Рейнюком, Аллою Сас, Олександром Поліщуком, Павлом Чикляєвим, Володимиром Швирлом, Володимиром Бескишем та директором фонду Віталієм Задоєнком Дмитро Головатий фінансово долучився до того, щоб усі гостинці якнайшвидше доїхали до хоробрих земляків.

Цей рік, рік великих та складних випробувань, засвідчив та показав, наскільки віддано українці можуть захищати свою державу як на полі бою, так і в тилу.

ТРИМАЙМОСЯ ГУРТУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь