A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Де тепло, там і добре

Дата: 30.12.2022 17:55
Кількість переглядів: 622

30 грудня голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, його заступник Ярослав Попко спільно з головою Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка», депутатом Звенигородської міської ради Євгенієм Петровим в дружній атмосфері зустрілися в приміщенні Княжицького старостату з родинами, які змушені були рятуватися з територій ведення бойових дій від холоду, ворожої небезпеки, руйнувань та постійної загрози життю. Серед них є сім’ї, де виховуються малолітні діти, де турбуються про рідних з особливими потребами.

Жителі старостату, який очолює Таміла Панченко, створили належні умови, аби люди, які переїхали з фронтових територій, почувалися тут затишно. А завдяки співпраці Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» та українсько-американського фонду Razom for Ukraine в переддень нового року 10-ом вимушено переміщеним сім'ям найвразливіших категорій, яких прихистили в селі Княжа Звенигородської громади, вручили теплі ковдри. Преселенці, залишаючи рідні домівки, змогли взяти мінімум речей, тому благодійники долучилися до забезпечення комфортними речами саме тих родин, які опинилися у вкрай складному становищі.

Голова Благодійного фонду Євгеній Петров привітав із прийдешнім Новим роком дітей із цих сімей, пригостив їх солодкими подарунками, адже кожне маленьке серце варто зігрівати теплом.

«Цією зустріччю із знедоленими українцями, в очах яких бачимо стільки смутку й жалю за щасливим минулим, ми завершуємо разом із нашим грантодавцем - фондом Razom for Ukraine, а також із партнерами – Звенигородською районною радою та громадами району низку добрих справ воєнного періоду, які обов'язково продовжимо в наступному році. Вдячний нашим друзям з Америки та України, головам міських, сільських та селищних рад, старостам за те, що всі працювали пліч-о-пліч. Упевнений: якщо поруч однодумці і перемогу наближає одна з найкращих армій світу - недосяжних справ не буває!» - говорить Євгеній Петров.

«У важкі часи всім нам потрібна підтримка й турбота, якими б сильними ми не були. Сьогодні розуміємо, що кожен із нас робить можливе та неможливе для здійснення єдиного на всіх бажання — перемогти російських окупантів. 2023 рік зустрічаємо ще сильнішими, згуртованішими, стійкими й зрілими в боротьбі за омріяний мир, щасливе дитинство, теплі сни й промені переможної весни у скалічених війною душах мужніх українців. Працюємо далі…», - запевняє Сергій Струк.

РАЗОМ ЗМОЖЕМО ВСЕ!

@Razom for Ukraine #RazomforUkraine #razomforukraine #разомдляукраїни



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь