A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Представники волонтерського руху отримали відзнаки Президента України

Дата: 03.01.2023 11:42
Кількість переглядів: 594

30 грудня 50 волонтерів з усіх куточків країни вперше в історії держави отримали відзнаку «Золоте серце», що символізує відданість Україні й нашим захисникам.

Нагорода заснована указом Президента України від 5 грудня 2022 року № 825 з метою відзначення вагомого внеску волонтерів у надання допомоги та розвиток волонтерського руху, зокрема під час здійснення заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України та подолання її наслідків.

Гордимося й щиро радіємо, що серед нагороджених, які отримали відзнаку й слова подяки від Володимира Зеленського, є волонтери, яких цінуємо по-особливому, бо вони стали партнерами й друзями районної ради.

Це Наталія ПОПОВА- співзасновниця громадської ініціативи «Міжнародний волонтерський логістичний центр «Марлог». Волонтери з Луцького відділення цього центру влітку 2022 року надали районній раді продукти харчування, переважно для дітей, медичні засоби, засоби гігієни, одяг, підгузки. Цю допомогу було передано з центру турботи райради евакуйованим дітям, постраждалим унаслідок бойових дій, які проживають у родинах переселенців у Шполянській та Стеблівській громадах.

Це Любов ШИПОВИЧ - віцепрезидентка благодійної організації "Благодійний фонд "Разом для України", яка для забезпечення базових потреб внутрішньо переміщених осіб надала грант Благодійному фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» під керівництвом Євгенія Петрова, із яким на засадах партнерства співпрацює районна рада.

Вітаємо наших друзів-волонтерів, які, за висловом Президента України, посилюють сили оборони з 2014 року, наближають перемогу, починаючи з 24 лютого, щодня, щогодини, щохвилини. Справді, символічна відзнака є уособленням золотих сердець усіх волонтерів-міцних воїнів тилу.

УСЕ БУДЕ ДОБРЕ, УКРАЇНО!

#RazomForUkraine #RazomInUkraine #ItsGoodToBeRazom #RazomGrants #RazomPartners #Razom2022 #RazomVolunteers #RazomThankYou

#marlog

Фото:https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-volodimir-zelenskij-vruchiv-volonteram-vi-80181



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь