A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Головне управління ДПС в Черкаській області інформує

Дата: 04.01.2023 15:37
Кількість переглядів: 187

Аванcові внески з податку  на прибуток  для обмінників

Анулювання ліцензії

Бюджет за 2022 рік

Віднесення сум ПДВ до податкового кредиту

Відповідальність до СГ за нестворення (несвоєчасне створення) щоденних Z-звітів

Дата виникнення податкових зобов’язань з ПДВ лізингоодержувача при поверненні майна

Який порядок розрахунку податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника податку у вигляді дивідендів за витратами, понесеними на придбання акцій (інших корпоративних прав), емітентом яких є ЮО, яка набула статус резидента Дія Сіті?

Якими документами підтверджуються фактично понесені ФО витрати на придбання інвестиційного активу (корпоративних прав) з метою визначення його вартості для розрахунку інвестиційного прибутку?

Як заповнюється повідомлення про надання інформації щодо КЕП за формою J(F)1391103?

Яка графа розділу Б податкової накладної (3.1 чи 3.3) заповнюється при передачі товару, виготовленого з давальницької сировини?

Який порядок заповнення таблиць 1.1 та 2.1 додатка 1 (Д1) до податкової декларації з ПДВ?

В якому звітному періоді ФОП на загальній системі оподаткування включає до складу витрат сплачений єдиний внесок?

За якими ідентифікаторами форм формуються електронні форми Запиту про отримання витягу з реєстру страхувальників?

Куди сплачувати ПДФО та подавати Розрахунок у разі зміни СГ (у тому числі ФОП) протягом бюджетного року місцезнаходження, пов’язаного зі зміною адміністративного району?

На який мінімальний та максимальний термін контролюючий орган може укладати договір розстрочення (відстрочення) грошових зобов’язань (податкового боргу) платника податків?

Які відомості відображаються в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації?

Як ФОП – платник ЄП (першої – третьої груп) може протягом календарного року перейти на четверту групу?

За якою формою (формат, розмір) подаються письмові пояснення/скарги на рішення комісії та копії документів при зупиненні реєстрації податкової накладної/ розрахунку коригування в ЄРПН та чи існує системне обмеження програмного забезпечення їх формату, розміру та кількості?

Як подається заява про включення до реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації (далі – Реєстр волонтерів) та де на вебпорталі ДПС можна ознайомитися з Реєстром волонтерів?

Починаючи з якого періоду подається податкова декларація про майновий стан і доходи, затверджена наказом Мінфіну від 02.10.2015 № 859 (у редакції наказу Мінфіну від 17.05.2022 № 143)?

Який порядок заповнення розрахунку коригування до податкової накладної, складеної та зареєстрованої в ЄРПН без факту здійснення господарських операцій?

Чи можливе здійснення розрахунків у сфері ЗЕД за операціями з експорту до російської федерації та/або до республіки білорусь, та чи буде застосована відповідальність у разі ненадходження грошових коштів від таких операцій, якщо граничні терміни розрахунків припадають на період дії воєнного стану?

Чи буде збільшена сума реєстраційного ліміту покупця, у разі коли податкова накладна складена продавцем за операцією, яка відбулась до дати переходу покупця на спрощену систему оподаткування за ставкою 2 відсотки, а зареєстрована в ЄРПН – після переходу покупця на спрощену систему оподаткування?

Чи буде нараховуватися пеня за порушення граничних строків розрахунків на суму незначної незавершеної операції, якщо загальна сума операції підлягала валютному нагляду?

Чи зобов’язані СГ – платники ЄП, не зареєстровані як платники ПДВ, сплачувати ПДВ та реєструватися платниками ПДВ при ввезенні (імпорті) товарів на митну територію України?

Які штрафні санкції застосовуються за неподання або несвоєчасне подання контролюючою особою Звіту про контрольовані іноземні компанії (КІК) одночасно з поданням річної декларації про майновий стан і доходи?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь