A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Підсумки року: професійне навчання

Дата: 05.01.2023 15:14
Кількість переглядів: 531

Воєнні реалії визначили нові завдання в напрямку підвищення кваліфікації як фактору якісного росту управлінських кадрів органів місцевого самоврядування, тож працівники виконавчого апарату Звенигородської районної ради впродовж 2022 року активно здобували фахові знання як під час спільних навчань, так і шляхом самоосвіти.

Удосконалюючи практику управління персоналом на тему «Згуртованість як результат мотивації колективу в протистоянні воєнним викликам», яка здобула перемогу у Всеукраїнському конкурсі Національного агентства України з питань державної служби, у 2022 році стали учасниками більше 30-ти просвітницьких заходів:

Спеціальні та загальні короткострокові програми Черкаського регіонального центру підвищення кваліфікації на теми «Інфомедійна грамотність суспільства в умовах війни», «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності», «Інформаційна безпека.Кібербезпека», «Упровадження змін і прийняття ефективних рішень», «Командоутворення та ефективна взаємодія на публічній службі».

Онлайн-заходи (діалоги, зустрічі, вебінари, сесії, курси, форуми, марафони) Національного агентства України з питань державної служби на теми «Трудові відносини в ОМС в умовах воєнного стану», «Актуальні питання призначення на посади публічної служби в умовах воєнного стану», «Архітектура нової моделі публічної служби», «Проведення інституційного аудиту органів виконавчої влади», «Загальна адміністративна процедура», «Емоційна стійкість публічного службовця», «Робота з конфліктами в органах публічної влади».

Онлайн-заходи Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування та Освітнього центру Верховної Ради України на теми «Інформаційна війна: перемогти не можна програти», «Реформування законодавства про службу в органах місцевого самоврядування».

Онлайн-курси на освітній платформі Prometheus на теми «Українська за 27 уроків», «Інформаційна гігієна під час війни», «Ефективна взаємодія органів місцевого самоврядування з громадськістю», «Просто про е-декларування», «Кар’єра HR: ролі, компетенції та виклики».

Онлайн-курси в студії онлайн-освіти EdEra на теми «Жіноче лідерство та політична участь жінок», «Жіночий бізнес: шляхи розвитку та інструменти підтримки».

27 жовтня 2022 року успішно пройшли перший Національний тест з медіаграмотності, організований проєктом «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики спільно з програмою USAID «Мріємо та діємо» та проєктом «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність».

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради Ольга Вельган у складі Ради управління людськими ресурсами Національного агентства України з питань державної служби долучилася до двох онлайн-засідань з метою обговорення та надання пропозицій до проєкту Методичних рекомендацій щодо роботи з посадовими інструкціями посадових осіб місцевого самоврядування.

Радник голови Ірина Каландирець у 2022 році здобула ступінь магістра другої вищої освіти за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» у Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка».

Упевнені, що дієвим досвідом роботи потрібно ділитися, а професійні знання – примножувати. Це створює міцне підґрунтя для формування організаційної культури в колективі районної ради та є фундаментом стійкості державних інституцій.

УБОЛІВАЙМО ЗА ГІДНЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь