A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Стартує корисна справа

Дата: 11.01.2023 16:31
Кількість переглядів: 423

Продовжуючи співпрацю центру турботи з Черкаським правозахисним центром, заступник голови Звенигородської районної ради Ярослав Попко разом із керівником цієї громадської організації Тарасом Щербатюком 11 січня започаткували нову благодійну акцію.

Зустрівшись із директорами опорного закладу загальної середньої освіти «Бужанський ліцей Бужанської сільської ради Звенигородського району Черкаської області» та Лисянського ліцею №2 Лисянської селищної ради Ларисою Німець і Анатолієм Присяжнюком, запропонували ідею створення освітніх хабів для дітей.

У ході діалогу спланували етапи обладнання на базі цих закладів освіти затишних і зручних як для навчання, так і для відпочинку кабінетів, у яких учні зможуть проводити більше часу з друзями, спілкуватися з однолітками, організовувати разом із педагогами чи батьками цікаві активності, використовуючи планшети, проектори, настільні ігри, які будуть надані на засадах благодійності Черкаським правозахисним центром.

«Ми докладаємо зусилля задля того, аби діти з громад Звенигородського району отримували нові освітні можливості», – сказав у ході спілкування з педагогами Тарас Щербатюк, який, до речі, є випускником Лисянського ліцею №2.

Ярослав Попко акцентував увагу на тому, що для працівників виконавчого апарату, депутатів Звенигородської районної ради співпраця з благодійними організаціями громадянського суспільства - серед пріоритетних завдань, а змістовне дозвілля, неформальні освітні заходи, дружня атмосфера, психологічна та емоційна підтримка в затишному місці стануть порятунком від тривог, страху й стресів, які відчувають наші діти під час війни.

Упродовж кількох тижнів триватиме обладання майбутніх хабів для дітей. Про це разом подбають партнери - освітяни, волонтери, благодійники, органи місцевого самоврядування.

МАЛИМИ КРОКАМИ - ДО ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь