A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

У центрі турботи продовжується рух гуманітарних допомог

Дата: 13.01.2023 11:27
Кількість переглядів: 429

У рамках співпраці з Черкаським правозахисним центром під керівництвом Тараса Щербатюка центр турботи Звенигородської районної ради поповнився новим гуманітарним вантажем - сухими молочними сумішами, що допомагають забезпечити гармонійний ріст дитини з перших днів її життя.

Нещодавно передали 30 банок дитячої суміші в гуманітарний центр Лисянської громади, а 12 січня голова Звенигородської районної ради Сергій Струк побував у комунальному некомерційному підприємстві «Лікарня імені братів М.С. і О.С. Коломійченків» Шполянської міської ради.

Тут мав нагоду вручити 48 банок суміші NAN директору лікарні Василю Уманцю та завідувачу пологового відділення Олегові Боженку. Надана продуктова допомога стане в нагоді дітям, які лікуються в стаціонарних відділеннях, буде надійним помічником мамам, які не мають можливості забезпечити грудне вигодовування, що, звісно, є ідеальною їжею для новонароджених.

Співпраця центру турботи районної ради з медичними закладами територіальних громад Звенигородщини зміцнюється завдяки партнерству з громадськими та благодійними організаціями, які також турбуються про базові потреби найменших українців під час війни.

Нехай примножується милосердя в тих, хто хоче подарувати дітям тепло душі, хто свої терпіння та наполегливу працю спрямовує в їхній затишок, безпеку й здоров’я.

БУДЬМО ЩЕДРІ НА ТУРБОТУ ПРО МАЛЕЧУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь