A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Промінчик уваги заради сонця в душі

Дата: 19.01.2023 13:24
Кількість переглядів: 364

«Найбільше я хочу, як і всі українці, перемоги, для якої нам потрібно багато зброї, щоб вигнати окупантів, захистити рідну землю», – говорить пані Олена, бабуся другокласниці Марійки, яка разом із мамою змушені були тікати від ворожих обстрілів із Маріуполя в Шполу.

Школярі Марія з Донецька та Ігор із Херсона, які нині навчаються в початкових класах Шполянського ліцею №3, теж чекають закінчення війни, яка забрала в них щасливе дитинство, розлучила з друзями, учителями.

Про ці мрії вони розповіли голові Звенигородської районної ради Сергію Струку, який завітав 19 січня в заклад загальної середньої освіти Шполянської громади, очолюваний депутатом Звенигородської районної ради Анатолієм Осадчим.

Поспілкувалися з дорослими, які разом із рідними вимушено переселилися з місць ведення бойових дій в одну з найчисельніших за кількістю населення громаду Звенигородського району. У Шполянському ліцеї №3 педагоги оточили турботою їхніх дітей, які навчаються в атмосфері тепла, уваги, відчутної підтримки.

Вручили дітям солодкі подарунки, а також рюкзаки з канцелярським приладдям для навчання, отримані в рамках співпраці центру турботи районної ради із Черкаським правозахисним центром.

Дивлячись на серйозні обличчя дітей, яким довелося не з підручників дізнатися про жахіття війни, відчувши біль дорослих, що смутком закарбувався в зажурених очах, побажали, щоб мрія про мир обов’язково здійснилася в цьому році, а перемога принесла спокійне життя в школи, сім’ї, Україну!

ДОЧЕКАЄМОСЯ ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь