A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Іще один день доброти

Дата: 21.01.2023 09:38
Кількість переглядів: 425

З ініціативи депутата Черкаської обласної ради Олександра Коваленка запроваджено дієву співпрацю з благодійною організацією із Закарпаття «Міжнародний благодійний фонд «Будемо жити», який очолює Мирослав Василенко,та американсько–ірландським фондом «The Gorta Group», що прагне полегшувати страждання людей у світі.

20 січня голова Звенигородської районної ради Сергій Струк побував у Звенигородському будинку-інтернаті для інвалідів та престарілих. Разом із директором Леонідом Грициком вручили 42 адресні гігієнічні набори «Нeart to Нeart» («Серце до Серця»), отримані Олександром Коваленком від партнерів-благодійників.

Мешканці соціальної установи з числа внутрішньо переміщених осіб, яких упродовж війни евакуювали з інтернатів Донецька, Херсона й Луганська, отримали необхідні для щоденної особистої гігієни шампуні, рушнички, зубні пасти й щітки, мило, гребінці. Прихистивши в затишному сучасному будинку соціального забезпечення й обслуговування людей, які опинились у складних життєвих ситуаціях чи за станом здоров’я потребують сторонньої допомоги й підтримки, його працівники дбайливо доглядають за підопічними.

Дякуємо депутатові обласної ради Олександрові Коваленку за турботу й увагу до постраждалих людей, лідерство в налагодженні партнерства з міжнародними організаціями громадянського суспільства, які відчутно підтримують Україну під час війни з росією.

ЖИТТЯ-ДЛЯ ДОБРИХ ВЧИНКІВ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь