A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Почесно й відповідально бути серед кращих

Дата: 25.01.2023 11:22
Кількість переглядів: 410

Національним агентством України з питань державної служби (НАДС) узагальнено практики переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом», у якому Звенигородська районна рада здобула І місце.

У посібнику учасники конкурсу діляться своїми кейсами та практичними інструментами, завдяки яким органам влади вдалося під час війни зберегти команди та підтримувати якісну роботу. «Кожна з практик, без перебільшення, є унікальною, хоча й універсального алгоритму дій немає. Утім, легше робити кроки, сприючись на досвід колег, тож запрошуємо ознайомитися та брати на озброєння»,- говорить голова НАДС Наталія Алюшина.

Сьогодні мотивований єдністю колектив нашої ради із 8-ми працівників виконавчого апарату, 42-х депутатів, 17-ти голів громад зі своїми однодумцями, партнерів-благодійників продовжує протистояти воєнним викликам. Ми з вами-команда, яка зберігає дієвість, доброчесність, ефективність та керованість органів місцевого самоврядування.

Сподіваємося, що наша практика, висвітлена в посібнику, знадобиться тим, хто поєднує трудову діяльність із волонтерством, продовжує якісне виконання завдань у злагодженій повсякденній роботі, об'єднується навколо нових цінностей, забезпечує інституційну стійкість і спроможність в умовах російської агресії. Упевнені, що такі кроки є запорукою наближення перемоги.

ДЯКУЄМО ЗА ЗГУРТОВАНІСТЬ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь