A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Оформлення та видача паспорта громадянина України вперше після досягнення 18-річного віку

Дата: 03.02.2023 12:58
Кількість переглядів: 423

Уже майже рік триває повномасштабна війна, розв’язана російською федерацією. Багато українців під час евакуації із зони бойових дій втратили свої документи, зокрема паспорт громадянина України та паспорт для виїзду за кордон.

Незважаючи на це, Звенигородський відділ управління Державної міграційної служби України в Черкаській області продовжує відновлювати всі паспортні документи громадян України.

Особливу увагу необхідно звернути на випадки звернень громадян для отримання паспорта громадянина України вперше після досягнення повноліття. Здається дивним, як у сучасному світі можливо жити без паспортних документів, але, на жаль, такі випадки є.

Отримання першого паспорта за таких умов вимагає клопіткої роботи щодо збору відомостей про особу, які в подальшому нададуть можливість її встановити, ідентифікувати та перевірити належність до громадянства України. Це може зайняти досить тривалий проміжок часу.

Протягом 2022 року у Звенигородський відділу УДМС у Черкаській області з таких питань звернулися 7 громадян. За результатами проведеної роботи шість із них отримали паспорт громадянина України у формі ID-картки, що дало змогу також оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон, одній особі відмовлено.

Робота щодо оформлення та видачі паспорта громадянина України вперше після досягнення 18-річного віку триває. Для отримання додаткової інформації з приводу оформлення паспортних документів просимо звертатися у Звенигородський відділу УДМС у Черкаській області за адресою: вул. Благовісна, 50, м. Звенигородка, тел. (04740)2-20-62

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь