A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Згуртованість - підґрунтя демократичної держави

Дата: 06.02.2023 13:00
Кількість переглядів: 456

6 лютого працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь в онлайн-нараді з актуальних питань діяльності районних та обласних рад, яку організував секретаріат Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад».

Звенигородська районна рада є активним членом Української асоціації районних та обласних рад (УАРОР). Упродовж минулого року працівники виконавчого апарату взяли участь у 10-ти онлайн-нарадах, які проводила Асоціація з актуальних питань діяльності районних та обласних рад, фінансового забезпечення районних рад, функціонування територіальної оборони, співпраці з Міністерством ветеранів України та роботи мережі закладів охорони здоров’я.

На адресу Асоціації районною радою подано пропозиції до проєкту Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», надіслано листи з пропозиціями щодо фінансування роботи районних рад, навчання посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів районної ради, щодо співпраці району з повітами Польщі та звернення до країн-членів НАТО про закриття неба над Україною. Від Асоціації на адресу районної ради надійшло 36 листів, районною радою направлено 27 листів та повідомлень, на основі яких УАРОР надала пропозиції, зауваження чи підтримку до 67 нормативно-правових актів (законів, постанов, наказів і розпоряджень), що були надіслані на розгляд органами Верховної Ради України та центральними органами виконавчої влади.

У ході діалогу президент асоціації Сергій Чернов, голова секретаріату Юрій Андрійчук підсумували злагоджену роботу органів місцевого самоврядування субрегіонального рівня у 2022 році, подякували керівникам і працівникам районних та обласних рад за стійкість та відповідальність під час воєнного стану.

Активне онлайн-спілкування за участю 87 районних та обласних рад укотре довело, що соціальна згуртованість, яка є еталоном Європейського Союзу у сфері державної політики сприяння економічному та соціальному розвитку країн, - це підмурівок воєнної міці громад, районів і областей України.

СИЛЬНІ, КОЛИ РАЗОМ!

Фото:https://uaror.org.ua/?p=23298



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь