A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Не заради нагород

Дата: 08.02.2023 10:43
Кількість переглядів: 390

7 лютого у Звенигородській районній раді відбулася дружня зустріч із настоятелем храму Великомученика Георгія Переможця ПЦУ м.Звенигородка, протоієреєм Віктором Піхуром. Священник завітав, щоб виконати приємну місію - вручити колективові Подяку особового складу та управління танкового батальйону 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Спільно з настоятелем храму колектив виконавчого апарату, депутати районної ради неодноразово долучалися до надання волонтерської допомоги захисникам, які наближають судний день земний для ненависної росії. Допомагали теплим одягом, засобами гігієни, продуктами харчування, медичними засобами.

«Віримо в перемогу, яка знову осяє нашу вільну землю, мирне високе небо!» - із таким помислом протоієрей передав заступнику голови районної ради Ярославові Попку Подяку командира бригади імені Чорних Запорожців за допомогу, небайдужість, підтримку побратимів, які мужньо в надскладних умовах зі зброєю в руках стали на захист Батьківщини в нерівному бою.

«Приємно, коли наш внесок помічають, але ми працюємо не заради нагород. Не думаємо про відзнаки, бо треба разом дбати, аби витримати воєнний тягар, вигнати свавільного ворога з країни», — зазначив Ярослав Попко, отримуючи цінне для згуртованого колективу заохочення.

ДЯКУЄМО ЗСУ! З ВІРОЮ В ПЕРЕМОГУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь