A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

П’ять автомобілів за півтора тижня

Дата: 09.02.2023 12:01
Кількість переглядів: 379

Депутат Звенигородської районної ради Дмитро Головатий разом із волонтерами-жителями села Майданецьке Тальнівської територіальної громади, однодумцями із Благодійного фонду «Трипільська СІЧ» постійно тримає воєнний стрій. Більше 20-ти членів фонду під керівництвом Віталія Задоєнка, які проживають у Тальному, Смілі, Ватутіно та Новоархангельську, надають власні кошти та сприяють пошукові, придбанню й передачі автомобілів для захисників, беруть участь у зборі військової амуніції, продуктів харчування, особисто долучаються до гуманітарних поїздок у місця бойових дій та налагоджують співпрацю з благодійними організаціями.

Упродовж дев'яти днів лютого, як повідомляє Дмитро Головатий, волонтери – «трипільські січовики» придбали за кордоном п’ять позашляховиків для бойових потреб захисників. «За власні кошти та донати благодійників купівлю автомобілів разом зі мною здійснили брати Едуард і Сергій Стронські, Максим Яремчук, Ігор Рейнюк та його сини Артем і Роман, Ася Козирка, Сергій Тарура, Юрій Гульченко, Богдан Кожушко, Анна Радченко. Це наш найвагоміший здобуток за час війни!» - додає депутат районної ради.

Три автомобілі вирушать на нелегку службу незабаром, ще два потребують перед відправкою на фронт доукомплектування. Гуртуючись в єдине ціле заради перемоги, партнери й друзі із Благодійного фонду «Трипільська СІЧ» вважають, що допомога військовим повинна бути головним пріоритетом суспільства, адже оборона країни від російської агресії — це не лише завдання влади, а й кожного українця.

ВАЖКО, АЛЕ ВАРТО!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь