A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Ветерани війни можуть отримати 16 тисяч гривень: стартував новий проєкт підтримки

Дата: 17.02.2023 14:04
Кількість переглядів: 360

17 лютого Українська асоціація районних та обласних рад провела спільну з Міністерством у справах ветеранів України онлайн-нараду, де було презентовано електронний сервіс «єВетеран».

Заступник голови Звенигородської районної ради Ярослав Попко, керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган разом із керівниками районних та обласних рад України прослухали інформацію заступниці Міністра у справах ветеранів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тетяни Калити про старт спільного проєкту Міністерства та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів війни.

Починаючи з 16 лютого 2023 року, повнолітні громадяни України, яким відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи, та відомості про яких внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни, можуть подати заяву на отримання грошової допомоги на сайті eveteran.gov.ua.

Заявники зможуть отримати виплату одним платежем на банківський рахунок у розмірі 4 000 гривень на місяць. Грошова допомога надватиметься протягом чотирьох місяців незалежно від отримання ними інших видів допомоги. Детальну інструкцію про те, як подати заявку, можна знайти за посиланням https://bit.ly/3YSUf9h або у відео https://youtu.be/7LGOIzH6_H8



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь