A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Нас об’єднує допомога ЗСУ

Дата: 16.03.2023 12:06
Кількість переглядів: 116

Чергову допомогу надали сьогодні нашим захисникам. Голова районної ради Сергій Струк у дружній атмосфері зустрівся з Олександром Зацарінним – воїном-добровольцем зі Звенигородки, який дев’ятий рік поспіль за покликом серця разом із побратимами з честю виконує громадянський і конституційний обов’язок- захист України.

Незабаром військовослужбовець повертається до виконання бойових завдань у Донецьку область, тож підтримка ресурсами з центру турботи районної ради, а саме засобами гігієни знадобиться воїнам, які виборюють найцінніше право – гідно жити на своїй землі під мирним українським небом. Як командир взводу матеріального забезпечення Олександр Зацарінний на фронті дбає про харчування більше 1000 захисників, відповідає за облаштування життєво необхідного воєнного побуту.

Із 24 лютого 2022 року українські воїни вже відправили до пекла 163 320 окупантів. На згадку про те, якою зброєю їх знищують, захисник ЗСУ передав керівникові районної ради армійський ящик із використаними артилерійськими, інженерними й стрілецькими бойовими припасами, які влучили у ворожу живу силу, що плюндрує рідну землю.

Підтримувати. Допомагати. Це наш обов’язок перед мужніми визволителями України. Слава всім, хто пліч-о-пліч бореться за свободу!

РАЗОМ РОБИМО ВАЖЛИВЕ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь