A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Спільна мета: автомобілі від волонтерів для наближення перемоги

Дата: 17.03.2023 12:33
Кількість переглядів: 119

«Із початку повномасштабного вторгнення волонтери Благодійного фонду "Трипільська СІЧ" самотужки доправили в гарячі точки вже понад двадцять автомобілів. Одні шукають, інші приганяють, треті ремонтують, а четверті доставляють на передову», – розповідає директор фонду Віталій Задоєнко.

Упродовж березня волонтери фонду Дмитро Головатий- депутат Звенигородської районної ради, Артем, Ігор і Роман Рейнюки, Богдан Кожушко, Едуард і Сергій Стронські, Максим Яремчук, Asia Kozyrka придбали автомобілі FORD Transit, Nissan Navara, GRAND CHEROKEE CRD LTD та FORD.

«На передовій потрібні всюдихідні машини, місткі повнопривідні, бо військові в основному їздять бездоріжжям, тож треба, щоб авто було з високою посадкою", – говорить депутат Дмитро Головатий, який, окрім автомобілів, за власні кошти придбав комплект Starlink для військового підрозділу.

Машини, які поїхали в одну з найгарячіших зон бойових дій, наповнили продуктами харчування, засобами гігієни, одягом. До численної когорти жителів сіл Торговиця й Павлівка, Кам’янецького старостинського округу, Новоархангельська, що на Кропивниччині, Христинівки Черкаської області, Херсонщини й далекої Фінляндії, які приготували солоні страви, випічку, надали мінеральну воду, солодощі, домашню консервацію, зв’язали шкарпетки, рукавиці й теплі светри, передали окопні свічки, сухі душі, хімічні грілки, каву, чай, долучилися волонтери фонду Дмитро Головатий і Богдан Кожушко. Вони придбали свинину, яку переробив Костянтин Шепета на ковбасу, холодець, паштет та копчені реберця.

Вдячні командири військових частин подбали про заохочення благодійної діяльності, нагородивши депутата районної ради Дмитра Головатого та його однодумців від імені особового складу подяками за сприяння в обороні країни, активну життєву позицію, дієвий патріотизм у боротьбі за незалежність України.

"Щира вдячність усім, хто долучився до такої благодійної справи. Зараз ми максимально працюємо на армію та допомагаємо військовим. Невтомно робитимемо це аж до переможного дня",- запевняє керівник Благодійної організації Віталій Задоєнко.

ІДЕМО ДО ОМРІЯНОЇ ВОЛІ, БО НАРОДЖЕНІ ПЕРЕМАГАТИ!

https://bit.ly/42hDcQK



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь