A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Агов, випускники закладів загальної середньої освіти, майбутні абітурієнти!

Дата: 06.04.2023 14:32
Кількість переглядів: 224

Вирушайте самі, запрошуйте батьків, друзів, знайомих на День відкритих дверей в інститутах та на факультетах Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, який відбудеться 7 квітня об 11:00 в актовій залі навчального корпусу №3, що на бульварі Шевченка, 79.

Два роки тому на засадах партнерства ректором ЧНУ Олександром Черевком і головою Звенигородської районної ради Сергієм Струком підписано Договір про співпрацю. Утілюючи спільні освітні проєкти, поділяємо філософію цього закладу вищої освіти: «Шануємо традиції, творимо сьогодення, крокуємо в майбутнє!»

Ким бути, у який університет вступити, де цікавіше — ці та інші запитання ставили колись абітурієнти, а нині успішні й реалізовані студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Завтра освітні, наукові, дозвіллєві можливості, соціальну та спортивну інфраструктуру університету презентують керівники університету, інститутів та факультетів. З особливостями цьогорічного вступу познайомить приймальна комісія ЧНУ. Про своє студентське життя розкажуть самі студенти. Усі охочі зможуть поспілкуватися з директорами інститутів і деканами факультетів.

Творчі сюрпризи підготували колективи ЧНУ — фабрика музичного мистецтва «VOICES» та самодіяльний ансамбль народного танцю «Черкащанка».

Пройшовши сторічний шлях становлення від учительської семінарії, Інституту народної освіти з одним факультетом до сучасного класичного університету європейського рівня, ЧНУ сьогодні є гідним місцем для дозрівання особистості. Завітайте- буде пізнавально та цікаво!

ЯКІСНА ОСВІТА- ФУНДАМЕНТ МАЙБУТТЯ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь