A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Отримали генератори від благодійників Razom for Ukraine

Дата: 11.04.2023 11:31
Кількість переглядів: 188

Майже рік продовжується плідна співпраця Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» з українсько-американською благодійною організацією Razom for Ukraine.

Позаду - два етапи реалізації грантового проєкту щодо забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок військових дій та проживають у територіальних громадах Звенигородського району. Попереду – третій старт, який уможливився завдяки відповідальності й згуртованості керівника фонду Євгенія Петрова, голів громад, працівників виконавчого апарату районної ради та довірі Razom for Ukraine до справ, які вдалося втілити.

На запрошення Razom for Ukraine представники фонду оформили заявку на отримання генераторів для потреб територіальних громад району. Волонтери Razom for Ukraine доставили на склад Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» 17 бензинових генераторів FORD GENERATOR (FGT9250E) загальною вартістю 522604 гривні та інформаційні таблички.

Благодійне майно, призначене для відновлення електропостачання, безоплатно надаватиметься громадам для безпечного користування в укриттях закладів освіти, у волонтерських та гуманітарних центрах, місцях тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб – гуртожитках, шелтерах, притулках.

Віримо, що фінансова підтримка благодійної організації «Благодійний фонд «Разом для України» в особі виконавчого директора Евеліни Курілець спільних зусиль Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» й органів місцевого самоврядування – це ще один вияв результативної допомоги тим українцям, які долають тимчасові труднощі з надією про світло й тепло в оселях і душах.

РАЗОМ МИ МІЦНІШІ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь