A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Служба зайнятості співпрацює з бізнесом та соціальними партнерами

Дата: 12.04.2023 12:26
Кількість переглядів: 205

Керівництво Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості та фахівці відділу взаємодії з роботодавцями активно проводять інформаційну кампанію з популяризації дієвих програм зайнятості та налагоджують співпрацю з соціальними партнерами.

В. о. директора місцевої служби зайнятості Андрій Федоренко зустрівся з начальником Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Звенигородської міської ради Галиною Черновською. Під час розмови поінформував про послуги служби зайнятості, зокрема для вимушено переміщених осіб, ветеранів, людей з інвалідністю та роботодавців громади, ознайомив з урядовою програмою грантів «єРобота» та можливістю отримання ваучерів для перенавчання. Консультант роботодавців Надія Жива надала послуги представникам ТОВ ГК «Теплоінвест», які є партнерами служби зайнятості.

У рамках інформаційної кампанії Андрій Федоренко та начальник відділу рекрутингу й взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт окреслили шляхи подальшої співпраці з соціально відповідальним роботодавцем, яким упродовж багатьох років є ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат». Спільно з директором із персоналу та адміністративних питань Ігорем Телігою та старшим інспектором із кадрів Юлією Лисяною обговорили активні програми служби зайнятості, що дозволяють отримати компенсації єдиного соціального внеску або відшкодування частини заробітної при працевлаштуванні соціально незахищених категорій населення, людей з інвалідністю, ветеранів або вимушено переміщених осіб.

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості можна отримати онлайн на офіційному телеграм-каналі Черкаської обласної служби зайнятості: https://t.me/Pidtrimka_klientiv, а також за номерами телефонів «гарячої лінії»: +38 (093) 1617861; +38 (063) 0548303; (0472) 63-95-34; (0472) 63-98-04.

Звенигородська філія Черкаського обласного центру зайнятості проводить прийом громадян за адресою: вул. Кримського, 46-а, м. Звенигородка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь