A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулася робоча зустріч щодо актуальних питань діяльності громад

Дата: 13.04.2023 15:05
Кількість переглядів: 136

13 квітня в сесійній залі Звенигородської районної ради проведено семінар-нараду за участю голів територіальних громад, уповноважених посадових осіб у сфері нотаріальної діяльності та відповідальних працівників структурних підрозділів за виконанням місцевого бюджету в органах місцевого самоврядування. У заході взяв участь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк.

Приватні нотаріуси Звенигородського районного нотаріального округу Наталія Бедрата-Скляр та Неллі Побіянська розповіли про застосування норм чинного законодавства з питань нотаріату у виконавчих комітетах міських, селищних та сільських рад району.

Начальник Звенигородської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Черкаській області Ірина Бистрова окреслила шляхи розширення бази оподаткування з метою збільшення надходжень до місцевих бюджетів громад у 2023 році.

Завідувач сектору режимно-секретної та мобілізаційної роботи апарату Звенигородської районної військової адміністрації Андрій Цибулько актуалізував інформацію про бронювання військовозобов’язаних за підприємствами, установами та організаціями.

Керівник Звенигородської районної ради як органу місцевого самоврядування, що будує з головами громад партнерські відносини на засадах консолідуючого лідерства, звернувся з ініціативою продовжувати дієву співпрацю.

«Збереження доброчесності, згуртованості, ефективності та керованості органів місцевого самоврядування, поєднання трудової діяльності з волонтерством, продовження якісного виконання завдань у злагодженій повсякденній роботі, забезпечення інституційної стійкості і спроможності громад – це наші пріоритетні завдання в умовах протистояння російській агресії», - підсумував діалог Сергій Струк.

У ЄДНОСТІ НАША МІЦЬ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь