A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Великодня посилка вже прямує до земляків-захисників

Дата: 14.04.2023 12:13
Кількість переглядів: 140

Нині триває Великий піст, а за кілька днів особливе свято для українців. У ці миті ми не повинні забувати про тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою на лінії зіткнення з ворогами-терористами. Важливо, щоб кожен воїн відчув родинну святість Великодня, що символізує перемогу життя над смертю, добра над злом.

Другий воєнний рік Звенигородська районна рада є центром турботи, cеред важливих справ якого - злагоджена підтримка захисників. Спільно з Євгенієм Петровим – головою Благодійного фонду «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка», депутатом Звенигородської міської ради, контактуємо з військовою частиною на Миколаївщині, у якій мужньо несуть службу наші земляки. Один із цих сміливців - капелан Володимир Сеньковський- уродженець Львівщини, який до війни проживав на Лисянщині, ніс опіку над місцевими парафіянами. Разом із ним підтримуємо воїнів і добрим словом, і корисними справами, про які вже розповідали.

Напередодні Великодня в офісі районної організації політичної партії «Слуга Народу», яку очолює Євгеній Петров, заступник голови Звенигородської районної ради Ярослав Попко разом із Крістіною Маціборою, помічницею депутата районної ради Олександра Петрова, сформували для пересилання в Миколаївську область святкову посилку. До її складу увійшли засоби гігієни, теплі футболки, робочі рукавиці, продукти харчування й традиційні великодні паски.

«Нам хочеться, щоб українці сильної волі, міцного характеру, справжні патріоти держави відчули, що люди в тилу, які живуть у відносно мирних містах, селищах і селах, вдячні їм за надійний захист, тихі дні й ночі», - говорить голова Звенигородської районної ради Сергій Струк.

Із мрією про мирний схід сонця готуємо нині великодні кошики, у які разом із паскою та писанками обов’язково покладемо незламну віру в мир, який щодня наближають наші захисники й захисниці. Божої опіки вам, відважні, світлої надії в боротьбі з темною варварською ордою.

З БОГОМ І ЗСУ – ДО ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь