A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

На часі-співпраця з громадою

Дата: 19.04.2023 16:06
Кількість переглядів: 156

Нещодавно фахівцями Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості проведено виїзний захід у Водяницькій територіальній громаді, під час якого відбулася зустріч із головою Русланом Каюком. Надано послуги незайнятому населенню, проведено інформаційний семінар для роботодавців громади на тему «Новації ринку праці. Розширення обсягу програм сприяння зайнятості та їх адресатів. Легальна зайнятість» за участю головного державного інспектора відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Миколи Мирошниченка.

Керівник Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості Андрій Федоренко поінформував про ситуацію на ринку праці району та громади, ознайомив із широким спектром послуг, які в умовах воєнного стану пропонує служба зайнятості роботодавцям та незайнятому населенню. Особливу увагу звернув на можливості створення нових робочих місць та організації громадських робіт на території громади.

Начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт ознайомила представників роботодавців та підприємців громади з активними програмами, спрямованими на допомогу в працевлаштуванні або збереженні робочих місць для соціально вразливих категорій населення, звернула увагу на урядову програму грантів «єРобота» та можливість отримання ваучерів для перенавчання.

Головний державний інспектор Микола Мирошниченко поінформував присутніх про особливості організації трудових відносин в умовах воєнного стану, зміни в Кодексі законів про працю. Одним із актуальних питань, яке обговорювалося, - про легалізацію зайнятості населення громади.

У Центрі надання адміністративних послуг Водяницької громади місцеві жителі мали можливість отримати консультації про чинне законодавство, порядок реєстрації, наявні вакансії, послуги, які служба зайнятості надає шукачам роботи. Наприкінці зустрічі окреслили шляхи співпраці у сфері організації громадських робіт соціального спрямування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь