A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Партнерство для перемоги

Дата: 21.04.2023 12:26
Кількість переглядів: 175

20 квітня в Україні відбувся Міжнародний саміт міст та регіонів. Захід проходив з ініціативи Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Понад 120 очільників громад та регіонів із різних країн-партнерів України, представники Комітету регіонів ЄС, Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, Національної асоціації муніципалітетів Данії об’єдналися заради налагодження прямих контактів між укрїнськими та іноземними громадами.

У режимі відеозв'язку в сесійній залі Звенигородської районної ради приєднався до саміту заступник голови районної ради Ярослав Попко спільно з керівниками громад, районної військової адміністрації.

На саміті обговорили питання реінтеграції українських територій, подолання гуманітарних викликів, відновлення життєдіяльності громад, покращення інвестиційного клімату, повоєнного розвитку країни, зміцнення співпраці з очільниками європейських міст, які з першого дня війни допомагали країні та продовжують її підтримувати.

У ході об'єднавчого діалогу підписано низку угод про партнерство на муніципальному рівні. Більш детально про Міжнародний саміт міст та регіонів – у Фейсбук-профілі Конгресу місцевих та регіональних влад за лінком https://www.facebook.com/kongres.mrv

ВІДБУДУЄМО ВІЛЬНЕ ЖИТТЯ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь