A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Генератори від Razom for Ukraine передано ще двом громадам

Дата: 24.05.2023 21:36
Кількість переглядів: 72

23 травня Благодійним фондом «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» спільно зі Звенигородською районною радою  завершено реалізацію III етапу грантової взаємодії з благодійною організацією «Разом для України» ще у двох громадах району.

 Голова Благодійного фонду Євгеній Петров разом з головою  районної ради Сергієм Струком завітали у Шевченківську громаду та вручили генератор учнівському й педагогічному колективам Шевченківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради  на чолі з директоркою Ларисою Яровенко. Традиційно на Шевченковій землі благодійників  зустрічали запашним короваєм вихованці та педагогічний колектив школи. Цей заклад загальної середньої освіти, у якому навчаються більше двохсот обдарованих школярів з усіх куточків України, завдяки облаштованому укриттю й безпековій ситуації на Черкащині, організовує освітній процес з повноцінним офлайн-навчанням. Євгеній Петров подякував за теплу, родинну зустріч  та побажав, щоб масовані обстріли української енергосистеми більше не повторювалися, а  генератор допомагав лише цікавим шкільним справам мирного життя.

   У Звенигородській міській громаді два генератори вручено Звенигородському спортивному ліцею та Звенигородському опорному ліцею імені Тараса Шевченка. У Звенигородському спортивному ліцеї очно навчаються  470 учнів, тож наданий директору Оксані Волощук генератор потужністю 6,5 кВт допоможе протистояти періодам можливих віялових вимкнень електроживлення й не припинятиме освітній процес. Сергій Струк побажав, щоб генератор використовували не під час аварійних відключень світла, а в ході спортивних змагань, екскурсій чи походів у природу, літніх наметових таборувань.  

 Звенигородський опорний ліцеї імені Тараса Шевченка  зустрічав благодійників  дружньою родиною  учнів і педагогів на чолі з директором  закладу Сергієм Носацьким. Генератор-помічник створюватиме безпечні умови для перебування школярів у сховищі.

        Укотре дякуємо керівникам і менеджерам українсько-американської організації Razom for Ukraine за надану гуманітарну підтримку в рамках ІІІ етапу грантової взаємодії, яка була реалізована у співфінансуванні з Благодійним фондом «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» в  громадах  Звенигородського району.

     «Вірмо, що вже скоро злочинні дії росії завдяки нашим захисникам і міжнародній підтримці будуть покараними. Вистояти й перемогти ворога – це наше спільне завдання. У єдності, щодня роблячи наш район, громади сильнішими, щоразу додаючи Україні нових можливостей, дійдемо до перемоги! Нам своє і далі робити», - закликали голова фонду Євгеній Петров та голова районної ради Сергій Струк, перебуваючи в  громадах Звенигородського району.

 RAZOM СПРАВДІ ТЕПЛІШЕ!

#РазомДляУкраїни

#RazomForUkraine

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь