A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Поповнили освітній хаб у Стеблівській громаді

Дата: 02.06.2023 23:44
Кількість переглядів: 69

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, голова районної ради Сергій Струк разом із заступником Ярославом Попком на запрошення депутатки районної ради Лесі Вдовченко побували у Дацьківській гімназії, яку вона очолює. У цей день відбулася прем’єра благодійної вистави «Пригоди колобка в пошуках друзів", яку провели в рамках захисту проєкту "СпортоСфера: Веселість, Здоров'я, Захоплення, Відпочинок".

Спільно з учнівським та педагогічним колективами, заступником голови Стеблівської громади Олександром Баб'яком долучилися донатами до благодійного збору коштів у встановлені скриньки. Привітавши малечу з Днем захисту дітей, Сергій Струк подякував за цікаву виставу та побажав усім діткам здоров'я, щасливих посмішок і переможного миру.

Користуючись нагодою, голова райради виконав приємну місію та від імені Черкаської правозахисної громадської організації, яку очолює Тарас Щербатюк, передав Дацьківській гімназії Стеблівської громади для новоствореного освітнього хабу комплект обладнання: ноутбук, Wi-Fi-роутер, проектор, меблі, дошку-фліпчарт, необхідні для належного облаштування інноваційного осередку навчання й дозвілля школярів.

Зміцнення співпраці з організаціями громадянського суспільства – один із пріоритетних напрямків роботи виконавчого апарату Звенигородської районної ради. Утілюючи разом із Черкаським правозахисним центром задум про створення освітніх хабів в області, заступник голови районного органу місцевого самоврядування Ярослав Попко переконаний: ця подія - іще один приклад протистояння злим намірам ворога, який хоче знищити школи, зруйнувати освітню політику в Україні.

РУХАЄМОСЯ ДАЛІ ДО ПЕРЕМОГИ СВІТЛА НАД ТЕМРЯВОЮ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь