A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Робота служби зайнятості в соціальному партнерстві

Дата: 21.06.2023 12:51
Кількість переглядів: 112

Неспровокована та нав’язана росією війна призвела до руйнувань не тільки цілих міст і селищ, а й руйнації  мільйонів людських доль, сподівань та мрій, змусивши наших громадян кинути свої домівки та стати біженцями у своїй країні. Як кажуть у народі, світ не без добрих людей, і  таких людей   у нашому Шевченковому краї також немало. Адже з лютого 2022 року Звенигородщинаприхистила в себе не одну тисячу вимушено переміщених громадян. Поряд з державними органами влади та місцевим самоврядуванням велику допомогу для переселенців надає міжнародна  організація Червоного Хреста, яка діє у Звенигородському районі.

20 червня 2023 року в рамках  соціального партнерства між Звенигородською філією Черкаського обласного центру зайнятості та районною організацією Червоного Хреста проведено інформаційний захід для вимушено переміщених осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості. До заходу за допомогою засобів електронного зв’язку долучилися безробітні з числа ВПО, які перебувають на обліку у Ватутінському відділені обласного центру зайнятості.

У ході зустрічі керівник Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості Андрій Федоренко розповів про послуги служби зайнятості. Зокрема, про можливості працевлаштування, відкриття власної справи в рамках урядового проєкту Є-Робота, можливості отримання компенсації роботодавцем  за працевлаштування вимушено переміщених осіб та отримання ваучера для  здобуття нової професії або спеціальності.

Волонтери  Червоного Хреста  Тетяна та Олександр (також вимушені переселенці), ознайомили  учасників з історією створення Червоного Хреста,  розповіли про свою діяльність безпосередньо на Звенигородщині та умови отримання допомоги за міжнародними програмами. Усі присутні разом зі своїми дітьми отримали подарункові набори від організації Червоного Хреста. На завершення  учасники  заходу висловили сподівання на те, що, дякуючи нашим воїнам,перемога не за горами, і їхня довга подорож по нашій Батьківщині закінчиться поверненням додому. А гостинна Звенигородщина та її люди назавжди залишаться у серцях гостей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь