A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Сьогодні- День Національної поліції України

Дата: 05.07.2023 00:28
Кількість переглядів: 143

4 липня в сесійній залі районної ради відбувся захід з нагоди Дня Національної поліції України. Особовий склад Звенигородського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області привітали голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, голова районної військової адміністрації Юрій Піковський, керівники правоохоронних органів, голови громад та депутат Звенигородської міської ради, ветеран органів внутрішніх справ України Євгеній Петров.

Сергій Струк привітав усіх, для кого служба стала справжнім покликанням та справою життя, і вручив Подяки Звенигородської районної ради за бездоганну службу та сумлінне виконання службових обов'язків, відданість присязі, високий професіоналізм та особисті досягнення в службовій діяльності та з нагоди Дня створення Національної поліції в Україні капітанам поліції Савранській Марині і Висоцькому Руслану, майору поліції Харченку Сергію.

Сьогодні слідчі, патрульні, криміналісти, дільничні, офіцери громад, спецпризначенці, оперативники, вибухотехніки, кінологи та решта відповідальних та професійних фахівців забезпечують порядок у громадських місцях, контролюють дорожній рух, розкривають злочини, патрулюють вулиці, захищають кожного громадянина держави від будь-чиїх кримінальних дій, евакуюють жителів із постраждалих регіонів.

Бажаємо правоохоронцям міцного здоров'я, вірності службовому обов’язку, успішного професійного росту, добробуту в родинах, мирного українського неба!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь