A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі, батьки, працівники закладів освіти!

Дата: 07.09.2023 09:36
Кількість переглядів: 60

Сьогодні 1 вересня. 555-й день повномасштабного вторгнення на українську землю, несправедливої й безжальної війни. Дякуємо захисникам, що не на руїнах своїх шкіл наші діти прощалися з дитинством влітку, на ошатних подвір'ях своїх шкіл зустрічають День знань восени...

Нині наші діти здобувають знання важкою ціною, але сьогодні школи, ліцеї й гімназії Звенигородського району знову наповняться веселим гамором першокласників. Педагоги й діти одягнуть барвисті вишиванки, закриють «зум». І знову завмиратиме дух від радості першого дзвоника. Діти в громадах Звенигородщини знову будуть навчатися. Онлайн та офлайн. Незважаючи на всі перешкоди, які нам створює ворог- нелюд, День знань – це ж свято.

Скільки першовереснів промайнуло в житті кожного із нас! Усі вони були по-своєму пам’ятними, зворушливими, із різними емоціями - подиву, тривоги, радості. Для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, уперше йдуть у школу, це старт нового. Не менш важливим він є для одинадцятикласників, які незабаром утілюватимуть отримані знання в реаліях. Знання — це внутрішня потреба. Це те, що відмежовує весь цивілізований світ від росії.

Із новими силами наші діти й педагоги беруться до навчання, а ми розуміємо, що саме так, камінчик за камінчиком, книга до книги, будується майбутнє незламних українців та сильної держави. Уперед до знань, до мирного майбутнього! Нехай вічно лунає перший дзвоник у рідній школі під мирним небом.

МИ РОЗУМНА НАЦІЯ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь