A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Самоосвіта - невід’ємна складова професійного розвитку.

Дата: 18.09.2023 14:54
Кількість переглядів: 72

14 вересня працівники виконавчого апарату районної ради розпочали навчання в рамках освітнього онлайн-марафону «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування» у Вищій школі публічного управління.

Обравши через зареєстровані особисті кабінети користувачів Порталу управління знаннями цей онлайн-захід, стали слухачами теми «Стратегічне планування місцевого розвитку», яку презентували Юлія Лихач, директорка Вищої школи, кандидатка наук з державного управління, та Марія Плаксенко, керівниця напрямку розбудови спроможностей проєкту SURGe, кандидатка політичних наук з питань національної безпеки.

«Той, хто прагне рухатися вгору, постійно повинен удосконалюватися та навчатися, а професійний вектор має бути зорієнтованим на потреби особистості в професійному розвитку протягом життя. Одне з головних завдань онлайн-марафону для органів місцевого самоврядування – це формування необхідних управлінських компетентностей для створення й реалізації ефективних стратегій та проектів місцевого розвитку, а також для вміння ефективно управляти громадами в сучасних викликах, які постають перед ними», – наголосила Юлія Лихач.

Навчатимуться працівники виконавчого апарату щочетверга на платформі «Супермаркет рішень», де розміщено детальну інформацію по кожному конкретному модулю проєкту, який реалізується Вищою школою спільно з НАДС, Асоціацією малих міст України та Всеукраїнською асоціацією центрів надання адміністративних послуг.

Переконані, що самоосвіта- це пріоритетна риса характеру наполегливих осіб, невід’ємна умова як особистого розвитку, так і руху до ефективнішої службової діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь