A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Проведено 13 чергову сесію Звенигородської районної ради

Дата: 20.09.2023 08:20
Кількість переглядів: 164

19 вересня 2023 року відбулося чергове пленарне засідання сесії VІІІ скликання за участю 27 депутатів районної ради та запрошених: Гасича Олександра Васильовича - керівника Звенигородської окружної прокуратури; Сташенка Ігоря Петровича – начальника Звенигородського районного відділення управління Служби безпеки в Черкаській області, першого заступника начальника Звенигородської РВА Дмитра Задеряки, голови Звенигородської районної територіальної виборчої комісії Світлани Борової.

    Роботі депутатів на пленарному засіданні передувала діяльність у постійних комісіях, у яких обговорено проєкти 7-ми рішень, що ввійшли до сформованого порядку денного. Відкривши тринадцяту сесію, керівник Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із присутніми хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників і цивільних українців, життя яких обірвали підступні кулі ворогів-нелюдів.

  Перед початком розгляду порядку денного пленарного засідання голова районної ради Сергій Струк виконав приємну місію, нагородивши почесними відзнаками з нагоди державних свят, які нещодавно відбулися в країні. Почесною грамотою Черкаської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм нагороджено:

Піковську Анжелу Петрівну – в.о. директора Будищенського психоневрологічного інтернату, депутата районної ради;

Галузінську Тетяну Олексіївну- заступника директора з навчально-виховної роботи Звенигородського ліцею №1 Звенигородської міської ради Звенигородського району Черкаської області.

     Почесною грамотою Звенигородської районної ради за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку нагороджено депутата районної ради Онуфрієнка Михайла Васильовича. Присутні в залі стоячи аплодували захиснику України, який після тяжкого поранення, тривалого лікування та реабілітації приступив до виконання депутатських повноважень.

  На сесії депутати заслухали голову Звенигородської районної територіальної виборчої комісії Світлану Борову, яка зачитала Постанови районної територіальної виборчої комісії про дострокове складання повноважень двох депутатів районної ради та обрання наступних за черговістю кандидатів у депутати у виборчому списку від політичної партії Всеукраїнське об'єднання "ЧЕРКАЩАНИ".

  Керуюча справами виконавчого апарату районної ради Ольга Вельган доповіла про заяву депутата районної ради восьмого скликання Каландирець Ірини Іванівни щодо дострокового припинення повноважень, у зв'язку із затвердженням її на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шполянської міської ради ОТГ, а також презентувала два проєкти рішень: "Про визнання повноважень депутатів Звенигородської районної ради восьмого скликання" та Про внесення змін до рішення районної ради від 15.12.2020 №1-6 «Про утворення, обрання складу та голів постійних комісій Звенигородської районної ради восьмого скликання» із змінами.

 Заступник голови районної ради Ярослав Попко презентував присутнім Програму фінансової підтримки та ресурсного забезпечення діяльності Звенигородської районної ради на 2023-2025 роки.

 Начальник фінансово-господарського відділу районної ради Валентина Шульга ознайомила депутатів з двома проєктами рішень: "Про безоплатну передачу основних засобів та матеріальних цінностей у комунальну власність Звенигородської міської територіальної громади на баланс виконавчого комітету Звенигородської міської ради" та "Про списання майна".

 Усі ініціативи доповідачів були підтримані позитивними рішеннями депутатів. Голова Звенигородської районної ради в урочистій атмосфері вручив посвідчення та значки Валентині Погорілій та Галині Шпак, яких визнано обраними депутатками районної ради.

  Підсумовуючи результати пленарного засідання, голова районного органу місцевого самоврядування висловив подяку Збройним силам України за можливість працювати та депутатам районної ради за згуртовану й плідну співпрацю.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь