A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Проведено засідання обласного оперативного штабу

Дата: 27.09.2023 16:56
Кількість переглядів: 103

27 вересня 2023 року в сесійній залі Звенигородської районної ради відбулося засідання  обласного оперативного штабу із координації  дій  щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери громад Звенигородського району до стабільної роботи в осінньо-зимовий  період 2023-2024 років.

   Роботу оперативного штабу розпочато з виступу   заступника голови Черкаської ОВА, голови обласного оперативного штабу Антона Царюка, яким  зосереджено пильну увагу  учасників засідання на  поточному стані підготовки кожної громади Звенигородського району до осінньо-зимового періоду 2023-2024 років у розрізі  об'єктів ЖКГ, соціальної сфери та підприємств паливно-енергетичного комплексу. Він зазначив, що лише в єдності та завдяки конструктивній роботі місцева влада  зможе  пройти випробування  зимового періоду. Антон Царюк, звертаючись до голів громад, наголосив на  їхній персональній відповідальності за підготовку до опалювального сезону, який повинен пройти планово, злагоджено, дієво.  

   У роботі оперативного штабу взяли  участь директор Департаменту будівництва Черкаської ОВА  Ростислав Євмина, начальник управлінння ЖКГ Департаменту  будівництва Черкаської ОВА  Алевтина Подкопаєва, начальник Звенигородської військової адміністрації Юрій Піковський,  голова Звенигородської районної ради  Сергій Струк,  представники Головного управління ДСНС  України в Черкаській області, головних управлінь освіти і науки, охорони здоров'я,  державної інспекції  енергетичного нагляду, голови громад, уповноважені особи ПАТ "Черкасиобленерго", АТ "Черкасигаз"  та керівники комунальних підприємств району.

До обговорення  поточних та проблемних   питань  своєчасної та стабільної  роботи підприємств, ЖКГ та об'єктів соціальної сфери на території Звенигородського району в умовах воєнного стану  долучилися всі голови територіальних громад району. За  їхньою інформацією готовність громад  до опалювального сезону становить більше 95 %.

Діалог охопив  коло проблемних питань - від    проведення тендерних закупівель   на придбання альтернативних  видів опалення  до   утримання доріг в зимових період.    

За підсумками засідання  узагальнено стан підготовки  територіальних громад Звенигородського району  до стабільної роботи  в  осінньо-зимовий  період 2023-2024 років та зафіксовано дедлайн заходів щодо завершення влаштування пунктів незламності.  

   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь