A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Вітаємо з Днем працівників освіти України!

Дата: 03.10.2023 11:29
Кількість переглядів: 94

Дорогі освітяни! Приймайте щирі вітання з нагоди Дня працівників освіти України!

Сьогодні освітянська родина Звенигородського району об’єднує педагогів шкіл, ліцеїв, гімназій, закладів дошкільної та позашкільної освіти, бібліотекарів, технічних та медичних працівників, кухарів, тренерів, - усіх тих, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань. Ви працелюбні, творчі, самобутні, натхненні, а головне – знаючі фахівці, завдяки чому освіта району є флагманом серед інших на Черкащині.

У цей осінній день висловлюємо вам сердечну вдячність за невтомну працю, за любов до дітей і до рідного краю, за самовіддане служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, добро і щедрість душі. Як добре, що завдяки відвазі ЗСУ ми маємо сьогодні нагоду вітати теплими словами, хоча неспокій і тривога через жахливі воєнні події затьмарюють повноту святкового настрою.

Бажаючи вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних творчих сил, натхнення та великих успіхів у шляхетній і почесній праці під мирним небом України, віримо: Україну не здолати! Бо був, є і вічно буде на благодатній українській землі вчитель, який є патріотом своєї справи, рідної школи, дорогих серцю міста чи села, незалежної держави. Нехай і надалі ваші доброта, мудрість та витримка високо цінуються і повертаються любов’ю вихованців. Хай ваші глибокі серця будуть, як завжди, відкритими і чесними, ваші думки - добрими, ваші справи - успішними.

СЛАВА УКРАЇНІ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь