A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Обговорили інструменти наповнення, пріоритети витрат місцевих бюджетів.

Дата: 11.10.2023 19:45
Кількість переглядів: 162

 11 жовтня на Звенигородщині відбулася робоча зустріч  під головуванням першого заступника голови  обласної військової адміністрації  Наталії Кравченко. У заході взяли участь керівники  місцевих органів влади,  голова районної ради Сергій Струк, представники Департаменту фінансів ОВА, податкової і казначейської служб, Державної служби з питань праці, очільники  територіальних громад Звенигородського району разом із  керівниками  фінансових органів.   

     У ході проведення зустрічі обговорювалися питання, що стосуються  надходжень до місцевих бюджетів,  джерел їх наповнення та розподілу в умовах воєнного стану з дотриманням виконання вимог Державної казначейської служби для забезпечення стабільності та фінансової безпеки району.

   Учасники  діалогу обговорили поточний стан виконання бюджетів місцевих громад  Звенигородського району, у тому числі  проаналізували рівень доходів та видатків за 9 місяців поточного року. Звернули особливу увагу на  визначення пріоритетних напрямів для ефективного використання бюджетних ресурсів та забезпечення соціально-економічного розвитку громад.    

  У своєму виступі Наталія Кравченко акцентувала увагу  учасників зустрічі на важливості ефективного управління фінансовими ресурсами, коректного й збалансованого використання  своїх фінансових ресурсів задля підтримки Збройних сил України та  розвитку громад.

  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь