A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулась спільна нарада  керівників  правоохоронних, державних органів та  органів  місцевого самоврядування.

Дата: 18.10.2023 11:10
Кількість переглядів: 128

17 жовтня голова районної ради Сергій Струк із заступником Ярославом Попком  узяли участь  у спільній нараді  керівників  правоохоронних, державних органів та  органів  місцевого самоврядування. Ключова тема - стан  протидії кримінальним правопорушенням  на пріоритетних напрямах.

  Нарада відбулася за участі заступника керівника Черкаської обласної прокуратури Станіслава Торопчин, керівника Звенигородської окружної прокуратури Олександра Гасича, очільників силових структур району, начальника  районної військової адміністрації Юрія Піковського, першого заступника начальника Державної екологічної інспекції  Центрального офісу Сергія Поліщука, начальника районного управління ДСНС України в Черкаській області Олександра Пластуна.

  Порушення вимог  чинного законодавства, які завдають шкоду інтересам держави, можливі ризики й загрози економічній безпеці регіону в умовах особливого періоду, шляхи їх мінімізації та усунення - ці  теми проналізовано  разом із головами громад.

  Нині ситуація в районі  стабільна та є певні зауваження щодо роботи в частині проведення  впорядкування  фізичними особами лісопосадок, водойм, розробки територіальними громадами планів реагувань на випадок надзвичайних ситуацій, утримання сховищ у належному стані та інші.

« Шахрайські та корупційні прояви на будь- якому напрямку є неприпустимими, правоохоронні органи  мають реагувати  безкомпромісно, а правопорушники повинні розуміти  відповідальність  за свої дії та нести відповідне покарання», - зазначив  заступник керівника Черкаської обласної прокуратури Станіслав Торопчин.

  За підсумками наради взято до відома інформацію про результати роботи районної окружної прокуратури за 9 місяців 2023 року та напрацьовано алгоритм подальших дій у зміцненні взаємодії  правоохоронних органів з органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади  задля економічної безпеки регіону та мінімізації порушень  законодавства, насамперед земельного.

Діймо відповідно до букви й духу закону!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь