A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

72-річниця Великої Перемоги

Дата: 10.05.2017 17:03
Кількість переглядів: 896

9 травня у місті Звенигородці відбулися святкова хода та мітинг на Пагорбі Слави з нагоди 72-річниці Великої  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  Традиційно розпочавшись від Стелли та пам’ятника танку Т-34, на честь визволителів міста, урочиста  колонна, під звуки духового оркестру, пройшла центральним проспектом.

 

В колоні  йшли  учасники антитерористичної операції, котрі несли портрети своїх бойових побратимів, що загинули в боях на Донбасі,  воїни-афганці, очільники району, міста, представники трудових колективів, козаки,  учні шкіл та жителі  міста. Традиційно велелюдним був мітинг біля Вічного вогню на Пагорбі Слави.  Із Днем Перемоги присутніх вітали голова районної ради Володимир Петрович Кучер, голова райдержадміністрації  Василь Миколайович Довбуш, міський голова Олександр Якович  Саєнко,  військовий  комісар  Здоренко  Роман Олексійович. Говорили про важливість перемоги, про біль і щастя, з якими вона прийшла чи не в кожну українську домівку, вдячність ветеранам за їх ратний подвиг. Разом з тим, не оминали виступаючі й теми війни, що зараз точиться в Україні. Голова районної ради  привітав ветеранів та всю Звенигородську громаду з величним святом зазначивши, що  9 травня -   особливо емоційне свято, котре єднає усі покоління, переповнює серця спільними почуттями радості і смутку.  Цей день оплачений надзвичайною ціною. «Висловлюю глибоку повагу і шану усім Вам дорогі наші солдати Перемоги.  Доземний уклін Вам за ваш подвиг і безмежна  подяка за вашу перемогу.  Щиро зичу Вам здоров'я і мирного неба над головою, дорогі наші ветерани!» - сказав Володимир Кучер.

Після вітальних слів, учасники захoду пoклали квіти дo Меморіалу Слави.

Хвилинoю мoвчання присутні вшанували тих, хтo не повернувся із полів битв і назавжди залишився мoлoдим у пам'яті мільйонів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь