A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Шаховий турнір на кубок Звенигородської районної ради

Дата: 24.01.2019 17:03
Кількість переглядів: 706

Шаховий турнір на кубок Звенигородської районної ради, який вже став традиційним та цього року приурочений до 75-річниці визволення Звенигородки від німецько-фашистських загарбників відбувся сьогодні у Звенигородській школі-інтернат спортивному ліцеї. Не зважаючи на не дуже сприятливі умови для подорожей, турнір зібрав чималу кількість учасників - юнаків та дівчат з різних куточків Звенигорордського району. Відкрив змагання ініціатор та організатор турніру - голова районної ради Володимир Кучер.

Учасники турніру мали можливість проявити свою кмітливість, розумову вправність та здібності і, звичайно ж, поборотися за призові місця. Змагання пройшли в  напруженій атмосфері, кожен гравець зосереджено продумував свої ходи і комбінації. У підсумку шахового турніру, серед юнаків перемогу здобув Богдан Русалівський (Звенигородська школа-інтернат спортивний ліцей), друге місце у Павла Могильного (Звенигородська спеціалізована школи ім. Т.Г.Шевченка), третє за Андрієм Лисенком (Чижівська загальноосвітня школа). Серед дівчат кращою стала Антоніна Поліщук (Чижівська загальноосвітня школа), на другому місці Оксана Віннічук, на третьому Леся Коміренко (Звенигородська школа-інтернат спортивний ліцей).

Наступні спортивні змагання на кубок Звенигородської районної ради відбудуться у спортивній залі Звенигородської ДЮСШ: 26 січня – з настільного тенісу, 29 січня – зі стрітболу.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь