A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулись урочисті заходи до Дня місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2016 17:20
Кількість переглядів: 843

   7 грудня в приміщенні Звенигородського будинку культури  відбулися урочисті збори з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 

    В заході взяли участь голова районної ради Володимир Кучер, міський голова м. Звенигородка Олександр Саєнко, голова районної державної адміністрації Василь Довбуш, сільські голови району, посадові особи місцевого самоврядування,  а також ветерани місцевого самоврядування       Голова районної ради у своєму виступі промовив що: сьоме грудня  - це свято тих, хто стоїть на чолі територіальних громад, депутатів та усіх громадян, які вболівають за проблеми своїх населених пунктів, дбають про свій край, життєзабезпечення міста і сіл району, життя та  добробут його мешканців. Сьогодні найбільша зала району зібрала загал працівників, котрі щоденно, найбільше з-поміж інших, спілкуються з людьми, допомагають у вирішенні їхніх найгостріших і найболючіших проблем, ділять з ними горе і радість від самого народження і до останнього путі. Тому День працівників місцевого самоврядування - це не тільки свято людей причетних до управління громадою, але й свято усієї громади. Цей день є одним із найважливіших професійних свят України. Адже професійний, відповідальний очільник, управлінець, активний, безкорисливий депутат є чи не найбільшим, а часом найвирішальнішим чинником в забезпеченні прийняття доленосних рішень для створення комфортного і безпечного життя для наших людей.                                                                             

     Сьогодні потужну силу місцевого виборного управління на Звенигородщині  представляють добірний загал депутатів,  голів місцевих рад, посадових осіб місцевого самоврядування. Сучасні самоврядці Звенигородщини продовжують славну естафету своїх попередників. Я з глибокою повагою та приємністю хочу звернути вашу увагу, що сьогодні на нашому зібранні присутні ветерани місцевого самоврядування району, які стояли біля витоків  формування і розбудови територіальних громад та всебічно сприяли їх розвитку. Саме за період їхньої роботи на Звенигородщині були побудовані найбільші промислові підприємства, соціально значимі об’єкти, інфраструктура міста та сіл району. Ми щиро вдячні кожному з них за вагомий внесок у становлення нашого краю. Ми їх пам’ятаємо, поважаємо і глибоко шануємо.      

   Продовженням свята стало відзначення кращих представників органів місцевого самоврядування. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування району, активну громадянську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесними грамотами районної ради було нагороджено ветеранів місцевого самоврядування, депутатів районної ради , сільських голів,  секретарів сільських рад ,а також було  нагороджено учнів Звенигородського району за активну участь у конкурсі який проводила районна рада на тему: «Я майбутній депута».

     Слова вітання висловили міський голова м. Звенигороди Олександр Саєнко та голова районної державної адміністрації Василь Довбуш, які також нагородили грамотами причетних до органів місцевого самоврядування. Гарного настрою усім присутнім додав святковий концерт, який підготували учні та викладачі Звенигородської дитячої школи мистецтв.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь