A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулася 14 чергова сесія Звенигородської районної ради

Дата: 19.12.2023 14:07
Кількість переглядів: 145

19 грудня 2023 року проведено чергове пленарне засідання сесії VІІІ скликання за участю  28 депутатів районної ради та запрошених: Олександра Гасича - керівника Звенигородської окружної прокуратури, Ольги Ніколенко–заступника голови РДА та представників засобів масової інформації.

Роботі депутатів на пленарному засіданні передувала діяльність у постійних депутатських комісіях, у яких обговорено проєкти 10-ти рішень, що ввійшли до сформованого порядку денного. Відкривши чотирнадцяту сесію, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із присутніми схилили голови в жалобній хвилині мовчання за полеглими захисниками й цивільними українцями, життя яких обірвали підступні російські терористи.

На сесії депутати заслухали звіт голови Звенигородської районної ради за 2023 рік, у якому підсумовано результати спільної роботи депутатів, виконавчого апарату, розкрито вектори спроможності районної ради в умовах воєнного стану.

Керівник Звенигородської окружної прокуратури Олександр Гасич проаналізував результати діяльності Звенигородської окружної прокуратури за 9 місяців 2023 року.

Далі депутати затвердили районний бюджет Звенигородського району на 2024 рік, заслухавши інформацію начальника фінансового управління Звенигородської РВА Тамари Чоловської.

Керуюча справами виконавчого апарату районної ради Ольга Вельган презентувала план роботи районної ради на перше півріччя 2024 року, план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік.

Було внесено зміни до рішень районної  ради  від  27.06.2023  №12-03/VIII  «Про затвердження   списку  присяжних у складі Шполянського    районного суду    Черкаської  області» та від  13.12.2022  №10-03/VIII  «Про затвердження списку присяжних у складі Катеринопільського    районного суду Черкаської  області».

Одноголосними рішеннями затвердили проекти землеустрою щодо  встановлення(зміни) меж адміністративнотериторіальної  одиниці  смт. СтеблівСтеблівської селищної ради та села    Водяники Водяницької сільської територіальної громади.

 Наостанок депутати встановили оплату праці голові та  заступнику  голови районної ради.

Підсумовуючи результати пленарного засідання, голова ради Сергій Струк звернувся до присутніх: «Незабаром завершиться найважчий у нашому житті рік. Попри всі труднощі та складний період, ми з вами продовжуємо працювати та робити свій внесок у перемогу! Підсумовуючи зроблене, висловлюю вдячність кожному депутатові й депутатці, партнерам ради за активну життєву позицію, добрі справи, міцну згуртованість, підтримку центру турботи, який ми разом створили 24 лютого. Наша єдність під час війни вкотре підтверджує, що ми є нацією нескорених, бо в жилах українців разом з кров’ю тече незламна воля! У нас є віра й сила! Буде й Перемога! Бажаю вам міцного здоров’я, незгасних променів надії, родинного добробуту та омріяного мирного світанку»

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь