A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Окреслено спільні напрямки роботи на 2024 рік у Водяницькій громаді.

Дата: 12.01.2024 15:45
Кількість переглядів: 108

В непростих умовах сьогодення співпраця між територіальними громадами і службою зайнятості набуває  нових рис та форм. Саме до такої думки прийшли голова Водяницької громади Руслан Каюк та директор Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості Андрій Федоренко під час робочої зустрічі, яку мали змогу провести для планування  роботи на 2024 рік.

В рамках зустрічі домовилися про створення додаткових робочих місць для участі безробітних в оплачуваних громадських роботах на базі волонтерських хабів. Відповідні хаби діють в кожному населеному пункті громади. У них невтомні руки небайдужих людей плетуть сітки, шиють балаклави, виливають окопні свічки та готують продукти харчування на фронт для воїнів, які боронять Батьківщину.

Тож, на найближчій сесії сільської ради  планується затвердження «Програми організації та фінансування громадських робіт», що дасть змогу розширити перелік послуг які надає служба зайнятості  для жителів громади.

Не оминули увагою й інші активні програми  підтримки для бізнесу, зокрема погодження мікрогрантів,  можливості навчання за ваучерами та компенсації за працевлаштування людей з інвалідністю 1-2 групи.

«Нові програми служби зайнятості мають стати запорукою успіху для розвитку як роботодавців так і для громад, а найголовніше - принесуть користь людям», - зауважив Руслан Каюк.

В свою чергу, Звенигородська філія обласного центру зайнятості  залюбки прийняла пропозицію взяти участь у волотерському  заході для ветеранів, який найближчим часом відбудеться у Водяницькій громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь