A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Ушановуючи Великого Кобзаря

Дата: 09.03.2024 22:07
Кількість переглядів: 75

Сьогодні голова районної ради Сергій Струк разом із начальником Черкаської військової адміністрації Ігорем Табурцем, народним депутатом Сергієм Нагорняком, керівниками району, головою Шевченківської громади Сергієм Смальком, мешканцями громади та гостями взяв участь в українських березинах з нагоди 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, які відбулися в селах Моринці й Шевченкове. Ушановуючи Великого Кобзаря, поклали квіти до підніжжя памятника Тарасу Шевченкові.

 Символічно в цей день у Національному заповіднику "Батьківщина Тараса Шевченка" в селі Шевченкове Черкаської області відкрилася виставка малюнків першого заступника голови Черкаської облради, колишнього журналіста Укрінформу і політв'язня кремля Романа Сущенка.

 Роман Сущенко-заступник голови Черкаської обласної ради, журналіст, громадський діяч, представив виставку своїх малюнків, виготовлених з підручних матеріалів кульковою ручкою та природними барвниками під час перебування в російських буцегарнях у період з 2017 по 2019 роки.

 Відкриття експозиції присвячується 210-й річниці від дня народження видатного українського художника, поета та громадського діяча Тараса Шевченка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь