A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

У громаді проведено турнір із волейболу, присвячений пам’яті тренерів Ващуків

Дата: 05.04.2024 22:34
Кількість переглядів: 66

Волейбол — це популярний вид спорту, який завжди привертає увагу, незалежно від рівня змагань, хай то великі міжнародні чи локальні турніри. Сьогодні в м. Звенигородка на базі Звенигородського опорного  ЗЗСО імені Т.Шевченка відбувся турнір із волейболу, присвячений пам’яті тренерів Ващуків Дмитра Івановича та Галини Петрівни.

   Традиційно змагання відкрили хвилиною мовчання,   ушанувавши пам’ять про всіх полеглих воїнів та мирних жителів, які загинули внаслідок російської агресії.

     На  запрошення директора закладу Дмитра Носацького завітали на захід голова  Звенигородської районної ради Сергій Струк та  голова БФ « Розвиток Батьківщини Тараса Шевченка», депутат Звенигородської міської ради Євгеній Петров, які вручили  грамоти та кубки переможцям.

 Із вітальним словом до учасників звернувся голова БФ «Розвиток Батьківщини Тараса Шевченка»  Євгеній Петров, побажавши цікавих змагань і яскравої перемоги. А щоб підтримати юних спортсменів, подарував командам   волейбольні м’ячі. 

     У змаганнях взяли участь 5 команд Звенигородської громади.  У ході напруженої та видовищної спортивної боротьби перше місце і кубок  здобули волейболісти Звенигородського ліцею №1, друге місце – у команди викладачів фізичної культури громади, трете  та четверте місця посіли дві команди старшого й молодшого віку Звенигородського опорного  ЗЗСО імені Т.Шевченка , а п’яте місце – у команди  Звенигородського ліцею №3.

   На волейбольному майданчику вирував шквал зусиль та емоцій.  Цілеспрямована гра команд та загострення спортивного запалу біля волейбольної сітки тримали уболівальників в напруженні протягом ігор. Усі команди продемонстрували спритність та жагу до перемоги.

 Спорт - це здоровий спосіб життя, який дисциплінує та формує міцний характер. Саме такими принципами керувалася родина тренерів Галини Петрівни та Дмитра Івановича Ващуків, світла пам’ять про яких живе в серцях земляків.  

   «Приємно усвідомлювати, що в закладах освіти проводять заходи, на яких вшановують невтомну й незабутню працю видатних звенигородчан, пропагують здоровий спосіб життя, згуртовують молодь. Фізична культура й спорт є символами незламного духу українського народу, упевнений, що й майбутніх перемог як на полі битви з росією, так і на змагальних майданчиках», - зазначив у своєму виступі голова районної ради Сергій Струк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь