A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Останній день весни в центрі турботи районної ради  завершився доброю справою

Дата: 31.05.2024 15:15
Кількість переглядів: 100

Голова районної ради Сергій Струк разом із депутатом районної ради  Олегом Голубом  передали   пральну машину  в  домашній цех із пошиття  пелюшок, підгузок, перев'язувальних  матеріалів, що знаходиться  в Матусівській громаді.

  Цех із пошиття одягу  утворений з ініціативи двох матерів - Губи Надії Олексіївни та Олійник  Галини Олексіївни , які втратили своїх синів-воїнів  на російсько-українській війні та попри це знайшли в собі сили продовжувати боротьбу з ворогом, допомагаючи нашим захисникам і захисницям.

 За підтримки  небайдужих  жителів громади  та тісної  співпраці з волонтерськими центрами  з Шполи, Конотопу, Вінниці та інших куточків України,   швейний цех отримує тканину та постільну білизну з якої шиють матеріали першої необхідності, які потім волонтери везуть у прифронтові госпіталі й лікарні.  

 Центр турботи районної ради неодноразово надавав підтримку швейному цеху і цього разу відгукнувся на терміновий запит жінок про необхідність придбання пральної машини. 

 Сергій Струк  разом з виконавчим апаратом ради  та депутатами районної ради оперативно  задонатили  на  пральну машину, чим підбадьорили майстринь цеху, підставивши дружнє плече допомоги.

  Увесь колектив швейного цеху і очільник  районної ради висловлюють щиру вдячність  депутатам районної ради: Міняйлу Володимиру, Марченку Віктору, Петрову Олександру, Алексєєву Юрію, Голубу Олегу, Іванову Сергію, Шукалу  Дмитру  та виконавчому апарату ради за підтримку благодійного збору.

 Розуміємо, що кожен із нас, принагідно допомагає та долучається до зборів, волонтерських заходів заради однієї мети – ПЕРЕМОГИ над окупантами.

    ВАЖЛИВО БУТИ ПОРУЧ! РАЗОМ МИ СИЛА!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь